SİYASALLILAR VAKFI YABANCI DİL TEŞVİK PROGRAMI

Kamu ve özel sektörde önemli görevler üstlenmeye namzet Ankara’da siyasal bilimler alanında eğitim gören üniversite öğrencilerinin, akademik, sosyal ve kültürel alanda bilgi birikimlerini artırmayı hedefleyen Vakfımızca, Siyasallılar Vakfı Yabancı Dil Teşvik Programı oluşturulmuştur. Programın amacı, hedef kitlenin en az bir yabancı dili iyi düzeyde öğrenmesini teşvik etmek suretiyle, ülkemizin bu alandaki açığının kapatılmasına katkıda bulunmaktır….

Devlet Yönetiminde Sayıştay’ın Yeri ve Önemi – Metin YENER

Salı Konferanslarımıza 4 Haziran 2024 Salı günü saat 19.00’da Vakıf Merkezimizde, değerli konuğumuz Sayıştay Başkanı Metin YENER’in “Devlet Yönetiminde Sayıştay’ın Yeri ve Önemi” konulu konferansı ile devam ediyoruz. Siz değerli üyelerimizi bekliyoruz.